Gratis Proefles!

Bel of WhatsApp 06 - 51 88 73 53
Welkom bij Roberts Rijschool
Voorheen Rijschool RDL.
Roberts Rijschool is een nieuwe rijschool in de omgeving Castricum, Limmen, Heemskerk, Uitgeest, Heiloo, Akersloot en Egmond
Sterk in eenvoud

Ik zal mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Robert de Lange, ik ben 49 jaar oud en heb 30 jaar mijn rijbewijs. Ik ben Roberts Rijschool begonnen omdat ik het leuk vind om mensen iets bij te brengen waar ze de rest van hun leven wat aan hebben. Geen moeilijke filosofieën en gedachtengangen. Ik benader ieder persoon op dezelfde manier en kijk naar de potentie van ieder individu. Samen bepalen we hoe snel we door de lesstof gaan. Voor de personen die al wat ervaring hebben op enig vlak zal dat resulteren dat het examen sneller aangevraagd kan worden. Voor de ander geldt een rustige aanpak met meer tijd voor uitleg en om te oefenen. Kortom wat je insteek ook is je bent welkom bij Roberts Rijschool.

Met vriendelijke groet Robert de Lange
Alle tarieven op een rijtje:

  • 1 uur rijles                             €   40,00
  • 1,5 uur rijles                          €   60,00
  • 10 x 1,5 uur rijles                   €  575,00
  • Tussentijdse toets + auto   € 180,00
  • 1e praktijkexamen + auto   € 200,00
  • Herexamen + gebruik auto € 200,00

(voor de examens geldt het prijsniveau 2018)

Vraag nu een gratis Proefles aan!
Dit is een besparing van € 55,- !

Zo gaat het bij het CBR praktijkexamen

Wat kan ik zelf regelen
Kijk ook op cbr.nl
Eigen verklaring
Lees goed de voorwaarden door
CBR-eigen-verklaring

Als bestuurder bent u verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. En voor die van anderen. Om te mogen rijden moet u daarom volgens de wet ‘rijgeschikt’ zijn. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. Heeft u bijvoorbeeld gezondheidsproblemen of een beperking? Of gebruikt u medicijnen die invloed hebben op hoe u rijdt? Dan mag u niet altijd de weg op. Om uw rijgeschiktheid te kunnen beoordelen, stelt het CBR u een aantal vragen over uw gezondheid. Deze vragen staan op het formulier Eigen verklaring.

background
Veiligheid voor alles!
Het is vandaag de dag al druk genoeg in het verkeer. Daarom letten we tijdens het lessen extra op de veiligheid!
2toDrive
Met 16,5 jaar beginnen met lessen!

Wil je graag beginnen met het volgen van je rijlessen in Castricum en omgeving? En ben je 16,5 jaar? Dan zit je bij Roberts Rijschool zeker goed! Door 2toDrive kun je nu vanaf 16,5 jaar praktijklessen gaan volgen en de tussentijdse toets afleggen. Vanaf 17 jaar kun je dan al rijexamen doen! Wanneer je het rijbewijs hebt behaald, mag je tot je 18de alleen rijden onder begeleiding van een coach. Je mag zelf 5 coaches uitkiezen, maar deze moeten wel aan de voorwaarden voldoen. Kijk voor meer informatie op www.2todrive.nl

background
Vraag nu een gratis proefles aan!
En bespaar € 60,- op je eerste les van 1,5 uur!
Vraag een gratis Proefles aan!
Wacht niet te lang!

Vraag een gratis proefles aan door middel van het contactformulier hiernaast.

Dit is een besparing van € 60,-!

Als je een andere vraag of opmerking hebt kan je dat natuurlijk ook hier invullen.

We vragen ook je leeftijd om te bepalen of je al oud genoeg bent om eventueel met 2todrive te beginnen (vanaf 16,5 jaar). Mochten we niet verder gaan na de proefles dan zal Roberts Rijschool je mailgegevens weer verwijderen.